Sara is klassiek zangeres en singer-songwriter. Zij studeerde af aan Codarts, richting Klassieke Zang, bij onder andere Roberta Alexander. Momenteel wordt ze gecoacht door Hanneke de Wit.

De afgelopen jaren werkte ze samen met verschillende renommeerde ensembles en musici. Ze volgde een talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor, was soliste bij het Toonkunstkoor Amsterdam en speelt in diverse voorstellingen die geregisseerd werden door Herman van Veen.

 

Ook werkte ze samen met kleinere, vernieuwende ensembles, zoals het Kailash ensemble met o.a. cellist Marien van Staalen en het Akom ensemble waarmee ze moderne opera's uitvoerde van componiste Meriç Artaç.

Bovendien zoekt Sara veelvuldig de samenwerking met andere kunstdisciplines. Ze stond op Oerol met de muziektheatervoorstelling van de Chantal Acda. En samen met vijf zangeressen voerde ze de performance 'Elegy' uit, van de Zuid-Afrikaanse kunstenares Gabrielle Goliath.

Regelmatig pakt ze zelf haar gitaar of gaat ze achter de piano zitten om zelf liederen te schrijven. Momenteel speelt ze haar eigen liedjesprogramma, geregisseerd door Herman van Veen: 'Sara zingt: Vanavond bij jou?'

 

Sara is niet alleen zangeres, ze is ook een verhalenverteller. Ze was onder andere te zien in de jeugdvoorstellingen 'Gebroken glas' en 'Benjamin de Beer'.

​Bel of mail gerust als u op zoek bent naar een sopraansolist voor uw koorproject. Of als u voor nieuw project op zoek bent naar een klassieke 'out of the box'  zangeres. Of als u Sara wil inhuren als stemactrice. Of als u een zangles zou willen.