Sara is een veelzijdige artiest. Zij studeerde af aan Codarts, richting Klassieke Zang, studeerde onder andere bij Roberta Alexander, en wordt momenteel gecoacht door Hanneke de Wit.

Ze heeft in de afgelopen jaren met verschillende renommeerde ensembles en musici samengewerkt. Zo volgde ze een talentontwikkelingstraject van het Nederlands Kamerkoor en was ze solist bij het Toonkunstkoor Amsterdam tijdens de uitvoering van het Gloria van Poulenc.

 

Ze werkte ook samen met kleinere, vernieuwende ensembles, zoals het Kailash ensemble met o.a. cellist Marien van Staalen en het Akom ensemble waarmee ze moderne opera's uitvoerde van componiste Meriç Artaç.

​Daarnaast is ze continu bezig haar horizon te verbreden en zoekt ze veelvuldig de samenwerking met andere kunstdisciplines. Ze stond op Oerol met de muziektheatervoorstelling van de Chantal Acda. En samen met vijf zangeressen voerde ze de performance 'Elegy' uit, van de Zuid-Afrikaanse kunstenares Gabrielle Goliath.

Regelmatig pakt ze zelf haar gitaar of gaat ze achter de piano zitten om zelf liederen te schrijven. Momenteel speelt ze haar eigen liedjesprogramma, geregisseerd door Herman van Veen.

 

Sara is niet alleen zangeres, ze is ook een verhalenverteller. Ze was onder andere te zien in de voorstellingen 'Gebroken glas' en 'Benjamin de Beer', geschreven en geregisseerd door Herman van Veen.

​Bel of mail gerust als u op zoek bent naar een sopraansolist voor uw koorproject. Of als u voor nieuw project op zoek bent naar een klassieke 'out of the box'  zangeres. Of als u Sara wil inhuren als stemactrice. Of als u een zangles zou willen.